RECORREGUTSEnguany hem millorat el recorregut de la cursa, canviant-la de dalt a baix i fent-la una mica més variada, combinant trams de camí de muntanya  (25%) amb trams més tècnics per corriols i senders (75%).

El desnivell serà de 900 metres positius, sobre uns 14,5 km de distància. Hi hauran tres trams amb un desnivell de pujada destacable, distribuits al llarg del recorregut.
La cursa sortirà des del poble d'Alòs, tot creuant el riu Segre per la carretera de Rubió i acte seguit dirigint-se pel camí de Carbonera resseguint el marge esquerre del riu Segre fins a trobar el barranc de Saborell. Després de fer tota la pujada i baixada d'aquesta barrancada, es passarà cap al barranc de Carbonera des del qual es pujarà per les penyes de la serra de Carbonera fins a la carena que ens portarà a l'obaga de la serra del Mu. Hi haurà trams de baixada una mica tècnics, començant pel descens des del barranc de Saborell i després des de la carena de la serra de Carbonera tot baixant per l'obaga del Mu fins al peu del riu, on aquells corredors més inexperts hauran d’anar més en compte i afluixar el ritme si és necessari.
Tant al començament com a l'arribada de la cursa, es passarà per dins del nucli urbà d'Alòs, tot sortint i arribant a la plaça major.

Pels que es decideixin a fer la caminada de muntanya, el recorregut serà de 10 km i no es pujarà a la serra de Carbonera ni es passarà per la serra del Mu. Es baixarà pel camí i per senders del barranc de Carbonera fins a la vora del riu Segre, resultant un desnivell acumulat positiu de 550 metres, i per tant menys exigent.

Durant el recorregut hi hauran dos punts d’avituallament per a la cursa (km 5 i km 10) i dos per a la caminada (km 5 i km 6,8), amb aigua, isotònic i fruita segons la ubicació de l'avituallament.

CURSA DE MUNTANYA :

Distància: 14,5 km
Desnivell positiu: 900 m
Punt més alt recorregut: 650 m
Punt més baix recorregut: 280 mRECORREGUT CURSA 2018 


CAMINADA DE MUNTANYA :

Distància: 10 km
Desnivell positiu: 550 m
Punt mes alt recorregut: 545 m
Punt més baix recorregut: 280 mRECORREGUT CAMINADA 2018


Powered by Wikiloc

Powered by Wikiloc