REGLAMENT1. El 3r TRAIL DE CASTELLÀS tindrà lloc a la localitat d'Alòs de Balaguer (la Noguera, Lleida).

2. El punt de sortida serà a la plaça major a les 9h per la cursa i a les 9,10h per la caminada de muntanya.

3. La cursa i la caminada estan obertes a totes les persones que s'inscriguin prèviament o en el seu cas el mateix dia de la prova.

4. L'inscripció inclou: una samarreta tècnica per a cada participant la qual es recollirà juntament amb el dorsal, o bé al finalitzar la cursa.

5. La recollida de dorsals serà el mateix dia de la cursa, a partir de les 7,30h.​

6. La inscripció només serà vàlida un cop s'hagi fet efectiu el pagament (inscripció online). Cal portar el comprovant del pagament i/o el DNI del titular per recollir el dorsal.

7. Els dorsals s'han de recollir el mateix dia de la cursa al mateix punt de sortida. Caldrà presentar el DNI o document identificatiu.

8. És obligatori portar el dorsal ben visible al cos. Els corredors sense dorsal no puntuaran en la classificació.

9. Els recorreguts per on es disputen la cursa de muntanya i la caminada estaran degudament identificats i marcats amb cintes, fites i cartells indicadors. 

10. En cas de no passar per un punt de control, suposarà la desqualifació del corredor.

11. La cursa es desenvolupa per paratges de gran valor natural dins del PEIN de l'Aiguabarreig del Segre-Noguera Pallaresa, per la qual cosa serà obligació de tots preservar l'entorn evitant llançar res fora de les àrees de control. Deixar deixalles fora dels llocs designats suposaria una penalització i/o desqüalificació.

12. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de les proves, encara que l’organització es reserva el dret de modificar l’horari i recorreguts. L'organització podrà suspendre les curses quan les condicions climatològiques ho requereixin.

13. L’edat mínima per poder participar en la cursa i caminada de muntanya és de 14 anys. Per raons organitzatives les places per a cadascuna de les proves són limitades (independentment de la categoria).

14. Els corredors que decideixin retirar-se de la prova hauran de comunicar-ho a l’organització mitjançant el punt de control més proper al lloc de la retirada, o bé, trucant als telfs. de contacte de l'organització.

15. Les reclamacions es podran fer al director de la cursa, lliurant un import de 50 €, que es retornarà si s’accepta la reclamació. No s’acceptarà cap reclamació més enllà d’una hora de la finalització de la cursa.

16. El corredor autoritza la publicació d’imatges seves, preses pels fotògrafs oficials durant les proves, al web de la cursa o a altres webs relacionats, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú.

17. La inscripció al 3r Trail de Castellars implica l’acceptació del reglament. Per a tot el que pot no estar previst en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa FEEC sobre curses per muntanya.